Versió en Català. Versión en Castellano. English version.

14è. MÍTING INTERNACIONAL DE L'HOSPITALET, GRAN PREMI SAULEDA

ISS L'HOSPITALET ATLETISME - L'HOSPITALET DEL LLOBREGAT (BARCELONA)


Logo ISS Facility Services Logo Fundació Pere Suñé Logo Sauleda Logo Obra Social 'La Caixa' Logo Ajuntament de L'Hospitalet Logo Diputació de Barcelona

Normes

 1. Aquesta competició es regeix per la Normativa i el Reglament d'Atletisme del Comitè Paralímpic Internacional (IPC).

 2. La competició està restringida a atletes nacionals i internacionals amb invitació prèvia.

 3. Els atletes que volguin participar hauran de sol·licitar-ho online mitjançant l'enviament del formulari de sol·licitud d'inscripció abans del 30 d'Abril. L'Organització valorarà cada cas en funció del palmarès de l'atleta i resoldrà en el termini de 15 dies. Totes les sol·licituds d'inscripció rebran resposta.

 4. Els tres primers classificats de cada prova en categoria masculina i femenina rebran un trofeu de l'Organització. El primer i segon classificats també rebran un premi econòmic. El lliurament de premis es farà a mida que es vagin celebrant les proves.

 5. Les proves fora de concurs no rebran premi.

 6. L'Organització proporcionarà allotjament en règim de pensió complerta als atletes nacionals (una nit) i als atletes internacionals (dues nits) que visquin a més de 150km de la ciutat de L'Hospitalet del Llobregat (Barcelona).

 7. L'Organització atorgarà beques-ajuts per desplaçament als atletes nacionals i internacionals que tinguin residència a més de 150km de la ciutat de L'Hospitalet del Llobregat (Barcelona) i que pel seu palmarès o circunstàncies particulars l'Organització així ho consideri. L'adjudicació i l'import de les beques es comunicaran a cada atleta en el moment de formalitzar la seva inscripció.

 8. Sense perjudici de les condicions anteriors, l'Organització podrà pactar condicions particulars diferents amb els atletes segons el seu criteri.

 9. Per motius organitzatius, l'Organització podrà modificar els horaris de les proves sense avís previ. Qualsevol modificació es notificarà a tots els atletes amb antelació suficient per que poguin reorganitzar la seva participació.

 10. Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, any de naixement i altres dades rellevants apareguin a les llistes públiques d'inscrits, així com als resultats un cop acabada la competició seguint la normativa establerta.

 11. Els participants autoritzen a l'Organització a fer ús de les imatges enregistrades que es prenguin dels participants durant la jornada per fer difusió de la competició o de següents edicions.

 12. Els atletes podran reclamar a l'Organització qualsevol circunstància que considerin oportuna. Les reclamacions es faran per escrit a la Fundació Pere Suñe de L'Hospitalet Atletisme, el qual resoldrà segons el procediment establert. La decisió que s'adopti serà inapel·lable.

 13. El fet d'inscriure's i participar en el Míting implica l'acceptació d'aquestes normes. L'Organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

 14. En cas de conflicte entre aquestes normes i l'establert al Reglament del IPC, prevaldrà l'establert en aquest darrer.

Designed by: Logo Events&Tracks