Versió en Català. Versión en Castellano. English version.

14è. MÍTING INTERNACIONAL DE L'HOSPITALET, GRAN PREMI SAULEDA

ISS L'HOSPITALET ATLETISME - L'HOSPITALET DEL LLOBREGAT (BARCELONA)

INTERNACIONAL MEETING KERN PHARMA, GRAN PRIX SAULEDA

Benvinguts al Meeting

La Fundació Pere Suñé i ISS-L'Hospitalet Atletisme us donem la benvinguda a la tretzena edició del Meeting Internacional d'Atletisme per atletes amb discapacitats que se celebrarà el proper 26 de Maig a les pistes del Complex Esportiu de L'Hospitalet Nord a L'Hospitalet del Llobregat (Barcelona).

Tant si ets atleta, voluntari o espectador, en aquesta web trobaràs tota la informació necessària per participar en el Meeting i compartir amb nosaltres un any més els valors de l'esport paralímpic en la seva basant més pura d'esforç i superació.

Us esperem a tots!

Logo del club d'Atletisme ISS L'Hospitalet.

ISS-L'Hospitalet Atletisme és una associació esportiva amb vint anys d'historia que forma atletes i persones i els acompanya durant tota la seva etapa escolar fins arribar a l'edat adulta. Actualment, és un referent en l'atletisme català i espanyol amb equips competint a alt nivell en totes les franges d'edat, categories i especialitats.

Logo de la Fundació Pere Suñ.

La Fundació Pere Suñé és una fundació privada sense ànim de lucre que centra la seva activitat en promociór l'atletisme com esport educatiu i integrador entre els infants i joves, potenciar l'atletisme paralímpic i potenciar l'atletisme d'èlit a totes les categories.

Twitter. Facebook.

PATROCINA

Logo Fundació Pere Suñé Logo Sauleda Logo ISS Facility Services

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Logo Obra Social 'La Caixa'

INSTITUCIONS

Logo Ajuntament de L'Hospitalet

FEDERACIONS

Logo Federacions Minusvàlids Logo Consell Català de l'Esport

COL·LABOREN

Logo nacex Logo Atos
Logo Olmed Logo Waters
Designed by: Logo Events&Tracks